Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Müzik ve Video Oynatma Özellikli LCD Ekranlı Parfüm Şişesi


Sonunda buda oldu..teknoloji parfüm şişesine girdi..Müzik ve video oynatma özellikli LCD Ekranlı şişesi ile dünyanın en ünlü 10 parfümöründen biri tarafından özel bir koku ile hazırlanan DeVobis, Türkiye’de sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında satılmaya başlandı.

Dünyanın en ünlü parfümörleri tarafından özel bir koku ile hazırlanan dünyanın ilk LCD ekranlı parfümü DeVobis, Türkiye’de sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında satılmaya başlandı.

Özel şişesi ile kozmetik sektörünün dünya çapındaki ünlü isimlerinin özel tasarımı olan parfüm, 3.5 inçlik LCD ekran, 2GB, bellek ve 16 GB SD kart desteği ile tüketicilerin sevdikleri video, müzik ve fotoğraf dosyalarını yüklemelerine olanak sağlıyor.

Dünyanın en büyük parfümörleri arasında yer alan Mark Buxton önderliğindeki “milyon dolarlık burunlar” ekibi, LCD ekranlı şişe için çok özel olan bu parfümü hazırladı. Mark Buxton, Waclaw Herzog ve Andreas Wilhelm’den oluşan ekip DeVobis’in yanı sıra Givenchy, Ferre, Jil Sander, Chopard, Cartier, Paco Rabanne, Versace, Karl Lagerfeld gibi birçok dünya markasının parfümlerini de hazırladı. DeVobis Women’den iki,DeVobis Men’den ise tek olmak üzere ilk olarak 3 çeşit parfüm ilk etapta İstanbul’da Carousel ve Ankara’da Ankamall Tekin Acar Cosmetics mağazalarında satışa sunuldu.

Dünyada ilk defa teknoloji ambalaj ve kozmetik dünyası ile birleştiren DeVobis, Tekin Acar Cosmetics ile koku dünyasındaki dengeleri altüst edecek. Müzik, fotoğraf ve video formatı ile yönetilen ekranlı yeni kozmetik şişe tasarımı ilk defa üretildi ve Türkiye patentli.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com