Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?

1- Eşinizin içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…

2- Böyle bir alışkanlığı olmasa bile size sık sık hediye almaya başlar. Bu davranışının dikkat çekmemesi için de her hediye

3- Günlük hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir.

4- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.

5- Ona daha şefkatli yaklaşmanız için sadece sizin yanınızda depresif bir tavır takınabilir.

6- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.

7- Uykusunda sık sık kabus görebilir. Bir çok geceyi bu nedenle uykusuz geçirebilir.

8- Müzik, sinema gibi alanlarda zevkleri değişebilir. Daha önce nefret ettiği türleri beğenerek takip edebilir. Bu seçimlerden yeni ilişkisinin zevkleri hakkında fikir verir.

9- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.

10- Sizi ya da evliliğinizi başkalarıyla kıyaslayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir.



11- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir.

12- Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını ya da eskiden düzen konusunda önem verdiği konuları atlayabilir.

13- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz.

14- ‘Seni seviyorum’ demeyi bırakır.

15- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içinde suçluluk duygusundan kaynaklanır.

16- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.

17- Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.

18- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar

19- Saçınızı okşamak gibi şefkat gösterilerini bırakır.

20- evliliğiinizin geleceği hakkında çocuk yapma, ev alma gibi planlar hakkında konuşmamaya başlar.



21- Birden bire kişisel uğraşlara vakit ayırmaya başlar. Kitap okur, film izler…

22- Aranıza yatak odanızda da mesafe koyar ve bunun için bahaneler sıralar.

23- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.

24- Çiftlerin yapışık ikizler olmadığını öne sürerek kendi özel sınırlarını korumak adı altında sizden uzaklaşır.

25- Rüyasında başka isimler sayıklayabilir.

26- Yakın çevrenizden sürekli evliliğiniz hakkında uyarı alıyor musunuz? Sizdeki değişim en iyi dışardan bakan objektif gözler tarafından görülür.

27- Sizin artık kendisiyle ilgili sorular sormanıza tahammülü kalmaz. Neredesin sorusu onu bir anda sinirlendirmeye yeterli olur.

28- Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar.

29- Ev içinde kapıları kapalı tutmaya başlar. Özellikle bilgisayar başındayken rahatsız edilmek istemez.

eşim geç geliyor ama neden bilmiyom

eşimle çok severek evlendık.4 senelık evlıyız.evlılıgımızden 1 2 sene sonra bana karsı soguk davranıyor arkadaşlarıyla cok zaman gecırıyor eve gec gelıyor sureklı kavga edıyoruz yanı anlamıyorum benı aldatıyor olabılırmı?ondan suphelensen bana kızıyor benı baska bı kızlamı gordunde bana hıc guvenmıyorsun dıyor moralı bozuluyor ne yapmam gerek lutfen cvp yazın sevgılerleeee.......

Arkadaşım merak etme.ilk yıllarda böyle şeyler tecrübe edilebiliyor.benim eşimle aramızdada ilk 2 yılda böyle sorunlar başlamıştı.şimdi bende evliliğimin 4.yılındayım. sana olumlu düşünmeyi tavsiye ediyorum.eşine de sürekli olumlu ve iyi davranmayı.onu kendine çekmek varken neden kendinden iteceksin? sürekli bakımlı ol,eşine karşı görevlerini elinden geldiğince yap,en önemlisi sürekli güler yüzlü ol ona karşı.kıskandığını kesinlikle belli etme. onu nerde kaldın,kimlerleydin gibi cümlelerle sorgulama.. günün nasıl geçti? de.güzeldi derse sevindim de.. kısaca arkadaşım biz kadınlara çok iş düşüyor.ama merak etme sonu güzel olucak inşallah...

slm eşimle hiç bu tür sorunlarım olmamıştı ama bundan bir ay öncesine kadar onun facade bir kızla muhabbetini gördüm kızı silmesini istedim sildi sonra ayrı face açtı o kız için onuda yakaladım bir daha yapmıyacağına söz verdi hata olduğunu söyledi ama ona güvenmiyorum kadınsı iç güdülerim halen var diyor ve eminim o yüzden ona çok soğuk davranıyorum ama eşim böyle birşey olmdığını söylüyor her erkek gibi ne yapmam gerek bana bir öneride bulunursanız sevinirim mantıklı düşünemiyorum tşk ederim...

cnm aynen bizde öyleyiz çalıştıgı yerde ki kızlardan süphelenxorm tartışıyoruz hep canını sıkma.

slm benimde sorunum diyer arkadaşlarm gibi ama benmki daha ağır bana yardıncı olurmusunuz artk düşünemiyrm kafayı sıyırıcm hep hayatıma son vermeyi düşünüyrm ama cocuklarm gözümün önüne gelıyr cesaret edmıyrm lütfen bana akıl vern ben 30 yaşındaym bu 2. evliliyim ilk eşimden bir kızm var bu eimden de bir oglum var eşimle severk evlendim çok şeylerden vazgeçtim kendi mesleyimi bile yaptrmyr bu arada bayan kuaföym oğlumuz 1.5 yaında dgana kadar tabıkı ufak tefek tartışmamız oluyrdu ama ondan kaynaklann bişeydi aşırı kıskançlık yapıyrdu tabi işim gereyi kendime bakıyrdm takı hamilelimin 8 ayına kadar sonrası malüm dayaklar küfürler hakaretler ii kötü sürüp gidiyrdu am son 2ay öncesi ne kadar uyumuşum meyer pavyon kaırısıyla berabermiş ama inkar ediyr şimdi ayrılıyrz yani bu özeti daha neler anlamıcam lütfen el açın

arkadaşım sen zamanında onun için çok şeylerden vazgeçtim diyosun ya şimdi arkadaşım bu ikinci evlliğin herhalde okuduğum kadarıyla eğer ki sen başkasının yuvasını yıktıysan bi söz vardır ya yuva yıkanın yuvası olmazmış ben bunu bilir bunu söylerim byyyy

bütün kadınlar altatılmnaya mahkumlar erkeklerde altatmak hobi plmuş

Neden böyle bir düşünce içindesiniz?

Eşinizin sizi aldatıp aldatmadığı ile beyninizi meşgul edeceğinize eşinizle nasıl doğru iletişim kuracağınızı düşünseniz daha iyi olmaz mı?

Evinde mutlu, eşinden memnun bir erkek aldatmayı aklından bile geçirmez!

Unutma, Ne ekersen onu biçersin! Eşin seni aldatacak noktaya geldi ise hatayı önce kendinde ara!

Evinde mutlu erkek aldatmayı aklından geçirmez demişsiniz? peki ya kadın ? oda mutsuz sa kocasını mı aldatmalı ?oda haklı mı olur ozaman ?
bu ne basit ve saçma bir mazeret! insanlar eger birbirine güven duymuyor ve bir tartısma da aklına hemen başkaları geliyorsa zaten orda mutlu olması imkansızdır..sorunu ozaman siz kendinizde arayın..siz eşinizle degil cinsellikle mutlusunuz!ki buda acziyetinizin ve zayıflıgınızın göstergesi..

kendince mutsuz olan erkek aldatmakta haklı mı? kimden alıyor bu hakkı ?
bir söz vardır ahde vefa sözde sadakat namustur!!..bir kadına söz veren sözlenip nişanlanan ve onunla bir yuva kurmak için nikah ile ahid yapan bir erkeğin; söz ,nişan ve evlilik sürecinde söz verdigi kadını fiilen, fiziksel yada duygusal şekilde başka kadın yada kadınlarla aldatması, o erkegin mutsuzluktan yada başka sebebten haklı oldugunu degil sadece sözünde duramayan bir zavallı ve aciz biri oldugunu gösterir..Allah katındaki vebal ve günahı ise cabası..

Kendinize mazeretler bulmanıza gerek yok..adı mutsuzluk çapkınlık şerefsizlik vs vs ne olursa olsun neticesi aynıdır..
kendinizi bu kadar basitleştirmek yerine verdiginiz ahdi eşinizle oturur anlaşır bozar sonra hangi kadınla mutluysanız yaşarsınız ...gerçi her mutsuz oldugunuzda başka kadınlara aklınız gidiyorsa ciddi sorunlarınız var demektir !!

bir dakika durun ve aynaya bakın ....

Kadın da aldatır, erkekte! Eşi ile mutsuz kadın aldatmaz denmemiş ki yukarıda. Tersi de olabilir.

Evlendin diye karşındaki insanın tapusunu üzerine almıyorsun. Beraber bir hayat için sözleşme yapıyorsun. Kimse mutsuz olmak için evlenmez ki! erkekte kadın da eşinin mutlu olması için çabalaması gerekir. Birgün kadın bir gün erkek çabalar. Ama önemli olan birbirinin zaafiyetlerini eksiklerini hatalarını görüp ya da isteklerini bilerek hareket edebilmektir.

Eşim ben ne yaparsam mutlu olur? bunu her iki tarafta sorabilmesi gerekir! Mutlu edemiyorsa eşler birbirini o evliliği uzatmaya ya da dayatma haline getirmeye gerek yok. Kimse kimseye mahkum değil.

Armut piş ağzıma düş olmaz. Kimse aldattığı için ya da dayak attığı için haklı değil ancak biz kimseyi de buna mecbur etmek zorunda değiliz. Hem ekmek elde su gölden rahat bir hayatımız olsun hem de keyfemiz gelirse karşımızdakinin standartlarına arada bir merhaba çakalım!!

Atalarımız boşuna ayağını yorganına göre uzat dememişler. Cinsiyet fark etmez. Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda!

Biz karşımızdakinin aldatıp aldatmadığından önce "kendimizi aldatıyormuyuz" bunu sorgulayalım! Sen ne zamanki kendini kendinle aldatmaya başladınsa, karşındakinin de seni aldatabileceğinden kork!

kız arkadaşım gecen gün dısarı cıktığında msjlarıma cvp vermedi aradım baya acmadı actığında ise wc deydi dışarı cıkmasını sölediğimde hayır dedi, nerdesin kimlerlesin dediğimde cvp vermiceğini söledi.. teli kapattın ve 2 dakka sonra arıyacağımı söledim aradığımdada tel kapalıydı.. sonra konuştuğumuzda bana güvenmiosun gibi klasik sözlerden bahsetti ..

cok dogru.sozledikleriniz tum harflerinden noktasina kadar katiliyorum.bende aldatildim.sorun mu ? yoktu cok mutluyduk biz.tek bir tane en kucuk yanlisim yoktu esime yuvama karsi.peki o zaman neden aldatildim.hani mutlaka bir yanlis olmustur diyor.yoktu kendiside oyle diyor.icinde vardi.cunku kisiliksiz bir insandi.peki bunlari bana yasatmaya ne hakki vardi.benimde bir gururum var kadinlik onurum var.kendisi kisilik sahibi onurlu bir insan olsaydi bana acik dogru davranirdi.hic bir mazaretin arkasina saklanmazdi.ancak korkaklar ve bencil insanlar aldatir.en kucuk bir seyde aklina direk aldatma gelen insan zavallidir...

eşim bu aralar hep eskiden kendine ve ailesine yaptıgım hataları söyleyip duruyor.son 5 ay içindede aynı numarayla işten geldikten sonra sürekli mesajlaşıyor.telefonuna şifre koymuş.başka kadından şüpheleniyorum ama inkar ediyor beni sevdiğini söylüyor.ailesinede boşanmak istediğini ve ailesiyle konuştugumuzda beni sürekli kötü yanlarımı öne sürüp durdu.kendisini haklı çıkarmak için doğru yalan konuştu:((çok umutsuzum şuandaayrı şehirlerdeyiz ayrıyız lütfen bana akıl verin sizce hayatında birileri varmıdır?

ruyamda nısanlımı aldattıgımı gordum ve ben bır bayanım hayatımdakı ılk erkek o , ruyamda gormek bıle cok kotu boyle bısey yaptıgımı , aldatmak ya nasıl bır davranıs bıcımı boyle , nefret ettım kendımden , kalbım nasıl hala hızla carpıyor sinirden , ruyamda bıle olmamalıydı bu , kendımı kotu hıssedıyorum , boyle bır ruya gorcegıme ruhum yanıp kül olsaydı daha ıyı ..


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com