Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Yıpranmış Saçlara Kratin Bakımı


Yıpranmış ve dökülen saçlara bakım için ilk akla gelen saçları kesmektir..Uçları ayrılmış yıpranmış saçlar kesim ile güçlendirilmek istenir..Fakat şimdilerde yıpranan saçları kurtarmanın yolu keratin bakımı oldu..Yeni teknoloji ürünler, artık işlem görmüş saçlara da uygulanabiliyor. Hatta işlem görmüş saçlara bakım yapıyor. Bu yöntemlerin başını, kuaförlükte bir devrim niteliğinde kabul edilen Brezilya keratini çekiyor şu sıralar. Brezilya fönü olarak adlandırılan kalıcı fön uygulamasının da temel maddesi olan keratinin faydaları nelerdir.

Keratin ne işe yarıyor?
Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen, güçsüz, koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini, zaman içerisinde defrize, saç renginin açılması, boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini, sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.

Brezilya keratini, klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun, 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca, Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de, bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor, sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz.

Keratin bakımınından bu yana saçlarım gayet sağlıklı ve pürüzsüz oldu. Hatta kırık uçlar bile tekrar sağlık kazandı diyebilirim. Böylece saçlarımı kestirmekten kurtuldum. Eğer yıpranan ve boyalı saçlarınız varsa, piyasadaki ürünlere para vermek ve etkili sonuç almak için bir süre geçmesini beklemek yerine keratin bakımını tercih edebilirsiniz. Tek uygulamada etki ediyor ve 6 ay kadar saçta kalıyor.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com