Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Saç Bakımı Neden Önemli


Güzel ve bakımlı saçlara sahip olmak her kadının isteğidir..Saç bakımı kolay bir işlem gibi görünse de, bakım kürünüzü bir rezalete çevirmemek için uzak durmanız gereken durumlar var.

- Profesyonel olmayan reçetesiz saç bakım ürünlerinin çoğu yalan vaatlerde bulunur.

- Kâküllerini kendiniz kesmeye kalkışmayın. Tüm kesim işlemlerini, kâkülleri bile, kuaförünüze bırakın. Geri dönüşü olmayan bir hata yapmak istemezsiniz.

- Yazın, güneş, klor, tuzlu su üçlüsüne karşı saçlarınızı güneş koruyucu bir ürünle korumayı bir alışkanlık haline getirin.

- Renk açıcı saç bakım ürünlerinizi haftada bir kereden fazla uygulamayın. Bu ürünlerin saç tellerindeki gerekli yağları ve nemi emdiğini unutmayın.

- Eğer ileride kısacık modeller kullanmak zorunda kalmak istemiyorsanız, limon suyu ya da reçetesiz renk açıcı ürünleri kesinlikle kafanızdan uzak tutun. Bu tip uygulamalar eskide kaldı.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com