Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Yumuşak ciltler için haşlanmış pirinç suyu

Cildede bir çok yararı vardır: Güzelleştirir, parlaklık sağlar. Ve asıl formül mucize pirincin suyunda. Hani o pilav yapmadan önce pirinci ıslatırsınız sonra da o suyunu dökersiniz ya işte bu formülü öğrendikten sonra asla atmayacak ve dökmeyeceksiniz o suyu.

Islattığınız pirincin rengi beyaz gibi karışık bir sudur değil mi O suyu bi cam kaseye koyun ve dibine o tüm beyazlıkların çökmesini bekleyin. Beyazlıklar dibine ine dursun ve siz sonra suyu üstten dikkatle alttaki beyazlıklarında dökülmemesini sağlayarak suyu dökün. Ve kalan dipteki beyazlıklar tam bir krem kıvamındadır. Bu kıvamı cildinize sürün. Cildiniz bu suyu emecektir. Bir 10 dakika beklesin. Ve sonra yıkayın.

Cildiniz beyaz ve yumuşak parlak olur. Haftada 3 kere yapabilirsiniz. En güzel sonuç için haftada 3 kere yapmak idealdir.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com