Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Kristal Kuvars Taşı



Taş : Kristal Kuvars
(Kuartz, Kuvarts, Kaya Kristali, Necef)
Quartz Crystal, Quarzkristall

Sertlik Derecesi : 7

Kimyasal Yapısı : SiO2

Özgül Ağırlığı : 1,5

Burçlar : Koç, Boğa, Yengeç, Kova, Balık

Çakralar : Kök, Alt karın, Güneş sinirağı, Kalp, Boğaz, Alın, Taç

Temizleme : Toprak / Tuzlu su / Akan su

Yükleme : Ametist / Güneş (1 saat)

Kısaca

Renksiz ya da muhtelif renklerde bulunan kristal yapılı taş.


Kuvars Kristalinin
Fiziksel Etkileri

* Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar.
* Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.
* Göz için faydalıdır.

Kuvars Kristalinin
Psikolojik Etkileri


* Tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.

* 6. hissi, sevgi ve şefkat duygularını kuvvetlendirir.

* Tene temas ettirilerek kıyafet altında taşındığı takdirde, kişiyi diğer insanların negatif enerjilerinden korur. (Pozitif insanlar arasında iseniz kristalinizi görünür şekilde takın. Böylece etrafınızdaki insanların pozitif enerjilerini kendi içinde toplar.) Dikkat edilecek husus; eğer kristalinizi çok uzun süre kullandıysanız enerjisi tükenebilir. Toplamış olduğu negatif enerjiyi gerisin geri size aktarmaya başlayabilir. (Bunu baş ağrısı, mide bulantısı şeklinde hissedersiniz.) Bu durumda kristalinizi tekrar kullanabilmek için yıkayarak, ya da bir gece toprağa gömerek temizlemeniz gerekir. Kristalinizi bir ametistin yanına bırakmanız da temizlenmesini sağlar. Bunun için iki kristal alıp, birisi temizlenirken diğerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Önemli Uyarı!:

Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, yeni satın aldığınız bir kristali kullanmadan önce mutlaka bir gece toprağa gömerek negatif enerjilerden temizleyin ve ondan sonra kullanmaya başlayın. Kristaller, onun enerjisine alışkın olmayanlarda ilk başlarda başağrısına sebep olabilir. Böyle bir durumda kristalinizi çıkarın. Ancak enerjisine alıştığınızda sürekli olarak kristal takabilirsiniz. Temizlediğiniz bir kristale başka insanların dokunmalarına izin vermeyin.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com