Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Florit Taşı

Florit
Fluorite, Flubpat

Taş : Florit
Sertlik Derecesi : 4
Kimyasal Yapısı : CaF2
Özgül Ağırlığı : 3,0 - 3,3
Çakralar : Güneş sinirağı, Kalp, Alın, Taç
Temizleme : Akan su / Güneş (15 dakika)



Kısaca

Şeffaf ve yarı-şeffaf hallerde bulunabilir. Sarı, kırmızı, yeşil, pembe, mavi, menekşe, mor ve beyaz renklerde olabilir.

Fiziksel Etkileri
*Başağrılarına karşı etkilidir.

Florit Taşının
Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

*Boyun bölgesine yakın kullanıldığında dikkati artırır ve yetersizlik hissini yok eder. Bu özelliği dolayısıyla yapmaktan çekinilen ve yetersiz kalındığı hissedilen işlerde faydası olur. Araba kullanmaktan çekinenler bu taşı deneyebilirler.

*Duygusal bakımdan mutsuz olduğunuz ve sizi rahatsız eden mantıksız düşüncelere kapıldığınızda florit size destek olacaktır.

*Düşünceleriniz belirsiz ve karmaşık olduğunda floritinizi elinize alın. Düşüncenizin keskinleştiğini göreceksiniz. Aynı şekilde, zihniniz yorulduğunda da bu taşı kullanabilirsiniz.

*Enerjisi, yatıştırıcı ve huzur vericidir. Şeffaf florit diğer taşlarla birlikte kullanılabilir ancak, mor florit diğer taşlarla birlikte kullanıldığında etkileri zayıflar.

*Kişinin analitik yeteneklerini güçlendirir. Zihinsel açıklık ve konsantrasyonu artırıcı etkisi dolayısıyla dikkat gerektiren işler yapanlar ve öğrenciler için özellikle faydalı bir taştır.

*Kişinin anıların tutsaklığından kurtulmasını sağlar ve duyulan boşluk hissini yatıştırır. Düzensiz ve dağınık hissedilen anlarda denge ve dinginlik verir.

*Kişinin zihninin ve ruhunun uyum içinde olmasını sağlar ve ilginç projelerini hayata geçirebilmesine yardımcı olur.

*Konsantrasyonu arttırır ve sezgileri güçlendirir.

Önemli not:

Sertlik olarak diğer taşlara nazaran daha yumuşak olduğundan dolayı, çizilmesini ve kırılmasını önlemek için diğer taşlarınızdan ve takılarınızdan ayrı olarak tutmalısınız. Temizleme amacıyla kullanacağınız suyun fazla sıcak ya da soğuk olmamasına dikkat edin ve temizlerken daha kısa süreli olarak suyun altında tutun. Sabun kullanarak temizlemeyin; taşınızın matlaşmasına neden olabilirsiniz.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com