Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

IMOB 2009 İstanbul Mobilya Fuarı Açılıyor

Türk mobilya sektörünü dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla İstanbul’da bir araya getirmeyi hedefleyen IMOB 2009 İstanbul Mobilya Fuarı mobilya ihracatına ve marka gelişimine katkı sağlama amaçlarıyla İMOB, İstanbul Fuarcılık tarafından MOSDER (Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği) desteği ile 28 Ocak - 01 Şubat 2009 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Avrasya’nın en büyük ve en kapsamlı fuarı olan İMOB, sektörün önde gelen markalarını ve en yeni tasarımları profesyoneller ve alıcılarla ortak çatı altına getiriyor. 2009’un yeni ürünlerini pazara sunacak olan fuarda sektörün yeni hedefleri ortaya konarak iş birliklerinin arttırılmasıyla ticari hacmin büyümesini hedefliyor. Türk mobilya sektörünün ihracatına ve marka gelişimine katkı sağlayan organizasyon, yerli-yabancı katılımcılarının müşteri yelpazelerinin genişlemesine olanak tanımayı da amaçlıyor.

Modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarları İmob’un ürün gruplarını oluşturuyor. Zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya mağazalarının sorumluları da fuarın ziyaretçi profilinde yer alıyor.

Tarih 28 Ocak - 01 Şubat 2009
Yer: CNR Expo Fuar Merkezi, Yeşilköy - İstanbul
Tel: 0212 465 74 75
Faks: 0212 465 74 76
E-posta: info@itf-imob.com
Web Sitesi: www.itf-imob.com

Gitmenizi tavsiye ederim.. Özellikle bebek ve genç odaları harika.

Saygılarımla

Gerçekten harika bir şey. Fuarı ziyaret etmediyseniz eğer biran önce gezmenizi tavsiye ederim.

gitmeyi çok istemiştim ama fırsat bulamadım kısmet değilmiş

verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkür ederim

Fuarı dün ziyaret ettim. Çok güzel modeller çıkmış ve bu sene beyaz yine moda.

arkadaşlar bende fuara katıldım gerçekten büyüleyici modeller vardı ve arkadaşımızın dediği gibi beyazlar bu yılda moda. Orada tanıştığım zivella mobilya ile güzel vakitler geçirdim, gerçekten ev ve ofis mobilyaları için çok uygun fiyatlara mobilyalar bulunuyor. Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar. Yer Masko da, siteleri

tessekkur detayli yorumlariniz icin.

fuar gerçekten çok önemli, mobilya konusunda bence en büyük reklam ve markalaşma burada olur.

fuarlarda bilgi edinmek daha güzeldir en azından bir yerden bir yere gitmek için fazla vakit kaybetmessin

acaba halen devam ediyormu bu fuar?


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com