Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Bosch'da kaçırılmaz fırsatta son günler!..

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran ve insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan Bosch Ev Aletleri, kurutma makineleriyle tanışmak isteyenlere Ekim ayı sonuna kadar kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Eylül ve Ekim ayları boyunca Bosch marka herhangi bir kurutma makinesi alanlar, üründen memnun kalmazlarsa montaj tarihinden itibaren bir ay içerisinde iade edebilecekler.

Kurutma makinelerine karşı olan genel önyargıların en temel iki sebebi; fazla enerji tüketimi ve çamaşırların yıpranması. Tüketiciler bu yanlış algılar sebebiyle kurutma makinelerini kullanmaktan çekiniyor. Ancak Bosch kurutma makineleri çok işi az enerjiyle yapıyor, çamaşırlarınız yıpranmıyor ve hem zaman hem de ekonomik olarak tasarruf etmenizi sağlıyor.

Bosch kurutma makineleriyle özellikle kış aylarında çok daha külfetli bir hale dönüşen çamaşırları kurutmak dert olmaktan çıkıyor. Çünkü asma, kurutma, toplama gibi bir dizi uğraş ortadan kalkıyor. Havadaki kir, is, kurum, egzoz gazları ve polenlerden dolayı yeniden kirlenmeye maruz kalan çamaşırlar kurutma makineleriyle bembeyaz kalıyor. Bosch Ev Aletleri, yeni kampanyası ile kurutma makinelerinin sunduğu kolaylıklar konusunda tereddüt yaşayan tüketicileri ürünlerini denemeye davet ediyor.

Ecologixx 7: Yüksek teknoloji, maksimum enerji tasarrufu, çamaşırlar için maksimum koruma
Kampanyayla sahip olunabilecek ürünler arasında Bosch’un yüksek teknoloji ürünü yeni Ecologixx 7 Kurutma Makinesi özellikle dikkat çekiyor. A enerji sınıfından %40 daha tasarruflu olan bu ürün, çamaşırları koruyan yepyeni bir kurutma şekli sunuyor.

Kurutma makinesi, konfor ve zaman tasarrufu sağlamanın yanı sıra özellikle kışın evin içerisinde kurutulan çamaşırların yarattığı karışıklığın, yazın ise balkonlardaki pek de hoş olamayan çamaşır görüntüsünün de önüne geçiyor. Çamaşır makinesinin üzerine yerleştirerek çamaşır kulesi yapabilme imkanı ise yer problemi olanlara çözüm sunuyor.

Ecologixx 7’nin kolay ütüleme tuşu sayesinde, çamaşırlar buruşmuyor ve ütüye hazır hale geliyor. Kırışıklık önleme sistemi ile program bitiminden sonra 120 dakika süreyle çamaşırlar kırışmadan muhafaza ediliyor.

Unutmayın, Ekim ayı sonuna kadar alacağınız tüm kurutma makinelerini arzu ederseniz 1 ay içinde iade etme hakkına da sahipsiniz. Boşuna aldım diye üzülmeyip neden daha önce almadım diye kendinize kızabilirsiniz. Evet, şimdi Bosch kurutma makineleriyle tanışmanın tam zamanı.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com