Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Karaca ile Avcı

Karaca ile Avcı

Karaca bir gölün kenarında su içiyordu. Durgun suda kendi güzel aksine bakarak:
-Ah! diye söylendi. Ne kadar asil boynuzlarım var. Böyle şahane çatallı, güçlü boynuzlarıma biraz daha yakışan ayaklarım olsaydı ya... Ne yazık ki çok ince ve hafif ayaklarım var.
Tam o sırada bir avcı çıkageldi. Ağaçların arasından keskin bir ses çıkaran okunu fırlattı. Karaca bir anda ileri atılarak az önce şikayet ettiği o hafif ve zarif ayakları sayesinde, yıldırım hızıyla oradan uzaklaştı.
Fakat tam gözden kaybolmak üzere ormana dalacağı sırada boynuzları dallara takılarak avcının eline düştü. Son anında durmadan:
-Heyhat!... diyordu.
Evet sevgili arkadaşlar bizler de çoğu zaman hayatımızda bize en faydalı olan şeylerin kıymetini bilmeyiz de gösterişi, endamı güzel fakat bize çok da faydası olmayan bir çok şeye olduğundan daha fazla önem veririz.

Ne dersiniz hayatımızdaki olmazsa olmazlarımızı ve yeterince kıymetini bilmedeklerimizi tekrar gözden geçirelim mi?


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com