Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Doğa kokulu sofralar...

Sushi, finger foods gibi son dönemin trend yemekleri özel bir sunumla ikram etmeye olanak veren Villeroy & Boch Palm serisi ayrıca kendi içerisinde üç farklı formu barındırıyor.

Düz beyaz porselen, beyaz üzerine çimen yaprağı ve palmiye yaprağı renklerindeki desen seçeneği ile egzotik sofralar kurarken seride bulunan üç deseni Kombine ederek de çekici ikramlar hazırlamak mümkün. Bu seri, Metropolitan konseptindeki New Wave ve Düne serisiyle de bir arada kullanılabiliyor.

Aynı renk ve formdan oluşan standart setler yerine, Metropolitan konseptine uygun olarak kendi beğeni ve ihtiyaçlarınıza uygun, farklı desen ve formları harmanlayan, kişiye özel sofra takımlarına sahip olma fırsatı da sunuyor. Oldukça dayanıklı olan Villeroy & Boch Palm serisi ürünleri, bulaşık makinesinde kolayca yıkanıyor ve mikrodalgada kullanılabiliyor.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com