Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Jumbo’nun yeni servis tepsileri

Jumbo iftar sonrası kahve keyfinize yeni servis tepsileriyle eşlik ediyor. Özel ebadıyla dikkat çeken servis tepsileri bilhassa 2 kişilik kahve sunumlarınız için ideal servis şekli düşünülerek tasarlanmış.

Kahvenin yanı sıra her türlü sunumunuza Jumbo’ nun estetik yorumuyla farklılık katabileceğiniz bu servis tepsilerinin birbirinden şık 4 farklı model alternatifi ve mat parlak kulp seçeneklerinden birini seçmek size kalmış.

Boy boy tepsilere sahip olup bir türlü 2 kişilik kahve sunumunu istediği gibi yapamayanlara müjde! Tam istediğiniz boyda ve işlevsellikte olan Jumbo tepsiler ile artık sunumlarını daha şık olacak. Ramazanda özendiğimiz sofralarımızı şık ürünlerle tamamlayan Jumbo iftar sonrası kahve keyfinizi de tamamlıyor.

İftar sonrası sevdiklerinize sunacağınız kahveleri Jumbo’nun birbirinden şık yeni servis tepsileriyle sunmak daha da keyifli olacak. Ergonomi ve şıklığı bir arada sunan tasarımıyla çay, kahve ve her türlü içecek sunumlarınızda artık Jumbo servis tepsilerinden vazgeçemeyeceksiniz. Mat ve parlak seçeneği ile 4 farklı modeli bulunan yeni servis tepsilerinin fiyatları 77 YTL ile 88 YTL arasında değişiyor.

Siz de en yakın Jumbo satış noktasına gelerek benzersiz tasarımlarıyla dikkat çeken Jumbo tepsilere sahip olabilirsiniz. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0212-565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com