Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Moneta'nın renk cambazları

133 yıldır mutfak eşyaları sektöründe üretim yapan Moneta, mutfakları renkleriyle şenlendiren tavalara, özel bir alternatif ekledi. Silikon bazlı bu tavalar, kadınların özene bezene aldığı ve kısa sürede rengini kaybeden tavaların aksine, uzun ömür, bozulmayan renkler vaat ediyor.

133 yıllık deneyimini en mükemmele ulaşmak için kullanan Moneta, kadınların mutfakta daha renkli, daha keyifli zaman geçirmesi için yepyeni bir ürünü piyasa sundu. Artık tüketiciler renklerinden dolayı seçilen renkli tavalarına kısa bir sürede veda etmek zorunda kalmayacaklar.

Ateşle temas eden ve islenen, yanan yağlar nedeniyle desenleri, renkleri bir süre sonra görünmez hale gelen renkli tavaların renklerinin korunmasına yönelik çözümü Moneta üretti. Tavayı ısıya dayanıklı silikon malzemeyle kaplayan Moneta, renklerin kısa sürede karararak kaybolması sorununa da köklü bir çözüm bulmuş oldu.

En önemli özelliği yüksek ısılara dayanabilmesi ve zarar görmemesi olan silikon malzeme İle kaplanan tavalar çizilmiyor; renklerini yitirmiyor ve daha da önemlisi uzun süreli performans sağlıyor. Pişirme performansı da yüksek olan Moneta tavalar, ısıyı dağıtırken eşit ve hızlı davrandığından üst düzeyde bir sonuç veriyor.

Genç ve canlı mutfaklar
Tentazioni adını taşıyan silikon kaplamalı tavalar, geniş bir renk skalasıyla, tercih konusunda özgürlük yaratıyor. Canlı renklerden hoşlananlar için kırmızı, mavi ve siyah alternatifleri olan tavaların, pastel tonlardan hoşlananlara da özel ürünleri var.

Mutfağında yumuşak ve sakin renkler isteyenlere pastel tonlardaki turuncu, yeşil ve sarı hitap ediyor. Alanında dünyanın en ünlü markalarından olan Moneta'nın İtalyan kökenli sofistike dünyasının duru tasanmları, bütün mutfaklara sınıf atlatacak nitelikte.

İçi de önemli dışı da
Mutfakta kullandığımız ürünlere ilişkin tercihleri belirleyen en önemli kriterlerin arasında ürünün taşıdığı estetik değer geliyor. Günümüzün kadınları, ürünleri fonksiyonlanna olduğu kadar, renk ve desenlerine bakarak alıyorlar.

Bu tercih biçimini gözeterek ve ürün ömrünü uzatmayı düşünerek üretim yapan Moneta, iç yüzey kaplamasına olduğu kadar, dış kaplamaya da önem veriyor. Bu nedenle, dış kaplamanın ısıya dayanıklı ve ısıyı dengeli ileten bir malzeme olması, en az yemekle temas eden iç yüzey kadar önem taşıyor. Moneta'nın tavalarda silikon kullanmayı başlatması, züccaciye sektörüne yeni bir rekabet alanı açmış gibi görünüyor.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com