Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Çocuklara özel kahvaltı seti...

İtalyan Bormioli Rocco, çocuklara yönelik kahvaltı seti oluşturdu. Çocukları için mükemmelliği isteyen ailelere yönelik hazırlanan kahvaltı seti, sevimli kurbağa deseninin yanı sıra, opal cam olması sayesinde aynı zamanda da sağlıklı.

Opal cam sıkılaştırılmış yapısı sayesinde, porselenden çok daha hijyenik, sağlam ve parlak olma özelliğine sahip. İtalyan Bormioli Rocco kalitesi ve İnter Mutfak garantisiyle çocuklar kahvaltı yaparken çok eğlenecek.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com