Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Luxuria'dan Uzakdoğu esintisi

Lalique'in özel koleksiyonu ‘China Mood’, Luxuria'da satışa sunuluyor. Uzakdoğu’nun bilinen sembolleri yeniden yorumlanıp kristalle buluşuyor.

Adı Latince'de 'lüks mekân' anlamına gelen ve lüks konseptiyle değişik tarzları uyum içerisinde bir araya getiren Luxuria, herkesin zevkine ve beğenisine hitap edecek geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Sofra düzenini ve sofra sanatını tanıtmayı amaçlayan mağazada, istenen her stilde sofra kurmayı sağlayacak çeşitli form ve desende porselen tabaklar, kristal bardaklar ve gümüş sofra aksesuarları mevcut.

Yeni satışa sunulan Lalique'in China Mood koleksiyonunda ise Uzakdoğu'nun bilindik sembolleri yeniden yorumlanıyor. Asya'nın kalbinden esinlenerek oluşturulan tasarımlarda Doğu'nun gizemli, özel sembolleri, kristalle buluşuyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda, ev aksesuarlarının haricinde küpe ve pandantif gibi takılar da yer alıyor.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com