Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Modayı evinize taşıyın...

Pierre Cardin mobilia’nın Türkiye‘deki ilk mağazası Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek tarafından açıldı. Açılışta politika, iş ve basın dünyasının seçkin temsilcileri hazır bulundu.

Aydınlı Grubu’nun alt lisansörü Özkar Grup tarafından ilk konsept mağazası Başkent’te açılan Pierre Cardin Mobilia Kayseri, Gaziantep, Bursa ve İstanbul mağazaları da yeni konseptiyle önümüzdeki günlerde açılacak.

Pierre Cardin mobilia’nın Türkiye’den sonra Ukrayna, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika Ülkeleri, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt ve İran’da da mağazalaşmayı planlıyor.

Pierre Cardin tam 140 ülkede, 900 farklı ürün lisansıyla dünyanın en çok kabul gören markalarından biri. Ve Pierre Cardin, otoriteler tarafından yeryüzünün en iyi bilinen beş Fransız moda tasarımcısından biri olarak kabul ediliyor.

1993 yılında Pierre Cardin’le imzalanan ana lisansörlük sözleşmesi ile birlikte; Pierre Cardin markalı kadın-erkek-çocuk iç giyim ve hazır giyim, aksesuar, ayakkabı, halı, kozmetik, ev tekstili, züccaciye grubu, yemek setleri, seramik, vitrifiye ve armatür gibi daha birçok özel koleksiyon Aydınlı Grup yönetiminde 7 ülkede tüketicileriyle buluşturuluyor.

Aydınlı Grup ile birlikte Türkiye’de 15 yıldır başarılı tecrübeler edinen Pierre Cardin; Özkar Grup aracılığı ile bu tecrübelerini mobilya alanına da taşıdı.

Kısa sürede uygun lokasyonlarda toplam 25 Pierre Cardin Mobilia konsept mağaza açmayı hedefleyen Özkar Grup; modern üretim ve pazarlama anlayışı ve yenilikçi çizgisi ile sektördeki trendleri değiştirmeyi hedefliyor.

Pierre Cardin mobilia konsept mağazalarında; bebek odaları, çocuk odaları, genç odası, yemek odası, yatak odası takımları, TV üniteleri, koltuk köşe takımlarının yanı sıra Pierre Cardin markalı her türlü ev tekstili, halı, yatak ve aksesuar koleksiyonları da mevcut.

Açılış öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Aydınlı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Sait Kavurmacı; “Pierre Cardin vizyonu, kimliği, ve yıllardır benimsenmiş duruşuyla bir hayat tarzı markasıdır. Biz de Pierre Cardin’in lisansörü olarak ürün gruplarını genişletmek ve tasarım Houte-couture mobilya ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla halka sunmak istedik. Bunu yaparken de mobilya sektörünün önde gelen ismi Özkar Ahşap’la işbirliği içine girdik. Tasarımlar Fransa’da bizzat Mösyö Pierre ve yeğeni tarafından geliştirilecek” dedi.

Açılışta ve basın toplantısında hazır bulunan Özkar Grub Başkanı Fatih Özcan otomotiv ve tekstilden sonra mobilya sektörünün yılda 7.5 milyar dolarlık bir bütçe ile Türkiye’nin en büyük 3. Sektörü olduğunu belirtti. 3 yıl içerisinde yurt dışı dahil 25 konsept mağaza açmayı hedeflediklerini ve dünyada kabul görülürlüğü çok yüksek olan Pierre Cardin farkını evin tüm odalarında tasarımlarıyla müşterilerine sunduklarını dile getirdi.

Özcan, “Konsept mağaza sayısını 25’te tutmaya kararlıyız. Ancak satış noktaları ile Pierre Cardin Mobilia’yı 50 farklı kanaldan hedef kitlesi ile buluşturacağız” diye konuştu.

Hedef aynı anda yurt dışı pazarlar
Özcan, Türkiye’den sonra Ukrayna, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika Ülkeleri, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt ve İran’da da mağazalar açmayı hedeflediklerini belirterek; “Modayı Evde Yaşa”mak sloganı ile sektöre yeni bir anlayış getireceklerini söyledi.

Özcan, “Bu anlayışla tüm Pierre Cardin Mobilia mağazalarında; tamamen “Modayı Evde Yaşa” konseptini temel alan; ev dekorasyonunda kalite ve rahatlığa önem veren, her zevke uygun, stil sahibi, şık, modern ve geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor” dedi.

Çocuklara özel tasarımlar
Pierre Cardin Mobilia, bebek ve genç odaları koleksiyonlarında bir öncülük yaparak çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek, insan sağlığını ön planda tutan tasarımlar üretti.

Kurşun ve ağır metal içermeyen boyalarla tasarlanmış, daha yumuşak ve oval hatlı, şık ve çevre dostu bu koleksiyon oldukça ilgi görecek.

Çocukların sağlığı dikkate alınarak, tamamen doğal malzemelerden, ileri teknolojiyle üretilen Pierre Cardin Çocuk Odaları; renkleri, tasarımı, çizgisi, dayanıklılığı ve şık modelleriyle çocukların hayatına hem rahatlık hem de değer katacak.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com