Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Teknolojinin “estetik” sunumu

Teknolojinin “estetik” sunumu
Samsung’un Hermes adını verdiği gardırop tipi buzdolapları; günümüz teknolojisinin gücünü arkasına alırken, aynı zamanda iç mekanların vazgeçilmezleri arasında yer alan estetiği de bünyesinde barındırıyor.

Gardırop tipi buzdolapları giderek daha fazla mutfakta karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle ankastre eşyaların kullanıldığı mutfaklarda daha da yoğun yaşanan bu buluşma, mutfakları azametli ve merkez noktası olmaya aday soğutucularla donatıyor. Samsung’un yeni H serisi gardırop tipi soğutucuları da bu çalışmalar arasında yer alıyor.

Yeni nesil Samsung H serisi; ileri teknolojisi ile yiyeceklerin uzun süre taze ve ergonomisi ile de kolayca ulaşılabilecek yerde olasını sağlıyor. Ürünlerde dikkat çeken şık tasarım anlayışı sayesinde, buzdolabı mutfakların en fazla göze çarpan noktalarından biri haline geliyor.

Ürünlerin ergonomi ve estetik dışında da önemli avantajları bulunuyor. Kolay kullanıma ek olarak üstün teknolojileri barındıran soğutucularda, güvenli ve sağlıklı saklama alanlarınada özen gösterilmiş.

Buzdolabı ve dondurucu bölümlerini birbirinden bağımsız, optimum düzeyde nemlendiren ve sadece Samsung’a özel Twin Cooling (çift soğutma sistemi) teknolojisi ile kokuların birbirine karışması önleniyor.

Gizlenmiş kapı menteşeleri ve etkileyici kapak tasarımı estetik kurguyu tamamlarken, siyah panelin altında yer alan 24 cm’lik ekstra uzun su sebili ve buz kabı, her boyutta bardağı doldurmayı da kolaylaştırıyor. Dijital LED göstergesinde buzdolabı ve dondurucunun derecesini bir bakışta görmek mümkün oluyor.

A sınıfı enerji tüketimi ile güç tasarrufu sağlayan H serisi aynı zamanda doğa dostu ürün kategorisinde yer alıyor ve R600 florokarbon içermiyor.

Hermes serisinde dikkat çeken Z şeklindeki raf sistemi; farklı boylardaki içecekleri ve şişeleri rahatça saklama olanağı yaratıyor. Modelde ayrı bir şarap rafı da bulunuyor. CoolSelect Zone bölmesinde belli bir soğukluk gerektiren yiyecekleri, buzdolabından baımsız bir derecede saklamak mümkün oluyor. Serideki tasarımlarda ayrıca 60 dakikada hızlı soğutma modu, yiyecekler bozulmadan buz çözme modu, LED göstergesi, çıkarılabilir raflar, mandıra ürünleri ve içecekler için özel saklama bölümleri de yer alıyor.

Kaynak: Homeshowroom.com.tr


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com