Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

halı kaplarken...

Duvardan duvara halı kaplamanın püf noktalarını Praktiker anlatıyor: Çalışmaya başlamadan önce halı kaplanacak odanın ölçüsünü şerit metre yardımı ile alın. Ölçüye uygun halınızın keçe tabanlı olması ısı ve ses yalıtımı sağlayacaktır.

1. Halının kesilmesi: Odanın ölçüsüne uygun olarak aldığınız rulo şeklindeki halıyı geniş bir yere serin. Halının üstüne mastar koyarak çengelli halı bıçağı ile ölçüye göre, dört kenarından 10'ar cm fazlalık bırakarak kesin.
2. Kenar fazlalıklarının kesimi: Kesmiş olduğumuz halıyı odanın zeminine duvardan duvara serin ve fazlalıkları çengelli halı bıçağı ile kesin.



3. Süpürgeliklerin çakılması: Süpürgeliğin altında bulunan süpürgelik bazasını matkapla delin ve akülü vidalama yardımıyla duvara vidalayın. Beton duvarlar da matkapla delinip, dübelle vidalanabilir.
4. Bazayı vidaladıktan sonra üst kısmındaki kapağın kapatılması: Döşeme işleme bittikten sonra halınız kullanıma hazır olacak.


evim dergisi


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com