Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Salonlarınıza Renk Katacak Dekorasyon Önerileri

Bulunduğunuz ortamı canlandıracak ve daha keyifli bir hale getirebilecek, yapımı sonderece kolay ve eğlenceli olan önerilerimiz farklı değişiklikler arayanlar için...

Mavi toplar

Mavi renkli rendelenmiş ve eritilmiş sabunu top şeklinde biçimlendirin. Malzemeye banyo tuzu da katabilirsiniz. Ardından topları şık bir kaseye yerleştirin.


Kokulu hediyeler

Şık paketlenmiş sabunlar: Hazır sabunları tek renkli hediye kağıtlarının içine koyun ve paket edin. Bir teli boncuklarla süsleyin ve paketi bu telle sarın. Özellikle havlu hediye etmek isteyenler için ideal bir öneri.



Lavantalı kalpler



300 gr lavanta kokulu rendelenmiş sabunu 200 gr limon suyu, yarım çay fincanı lavanta çiçeği ve 10 gr lavanta yağı ile harmanlayın. Karışımı kalp şeklinde kalıplara yerleştirin. Katılaştıktan sonra kalıplardan çıkarın.



Baharatlı öneri



Hazır bir sabunun üzerine baharatı yerleştirin. Şeffaf bir sabunu eritip üzerine dökün. Katılaşmasını bekleyin. İşlemi bir kalıpta yapabilirsiniz.



Bizim aile


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com