Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Miniklere özel şemsiyeli sandalye

Rengârenk ve sevimli tasarımıyla “şemsiyeli plaj sandalyeleri”, çocukların bu yaz gözdesi olacak. Çocuklar, şemsiyeli plaj sandalyeleri sayesinde gün boyu hem güneşin, hem de kumun keyfini gönüllerince yaşayacaklar.

Katlanarak sırt çantası gibi taşınabilen ve son derece hafif olan bu ürün, şemsiyesi sayesinde yürürken bile çocukların hassas ciltlerini güneşin zararlı ışınlarından koruyacak.

Miniklerin heyecanla beklediği deniz sezonu açıldı. Gün boyu kumsalda oynama sezonu da. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle oyun oynayan çocuklar, artık onlara özel bir ürün ile güneşin zararlı ışınlardan korunabilecekler.

Botanika’nın Gardener markalı “şemsiyeli plaj sandalyeleri” ile çocuklar kumsalda dilediklerince vakit geçirebilecekler.

Şemsiyeli plaj sandalyeleri, fuşya, sarı, saks mavisi, turuncu, mor ve yeşil olmak üzere 6 renk seçeneğinden oluşuyor. Sevimli tasarımı ise dikkat çekiyor. Bu yaz her yaştan çocuğun gözdesi olacak Gardener şemsiyeli plaj sandalyeleri, pratik yapısı ile çok kullanışlı.

Ağırlığı sadece 1.150 gram olan şemsiyeli sandalyeler, son derece hafif. Katlanarak sırt çantası gibi kullanılabilen ürünün her yöne hareket edebilen şemsiyesi, yürürken dahi gölge yapıyor. Şemsiyeli sandalyenin özel çantasında aynı zamanda güneş kremi, oyuncak, yiyecek gibi eşyaları saklamak mümkün olabiliyor.

Çocuklara özel üretilen Gardener şemsiyeli plaj sandalyelerinin perakende satış fiyatı KDV dâhil sadece 20 ile 25 YTL arasında. Gardener şemsiyeli plaj sandalyeleri, Maxi ve Carrefour gibi marketler ile Praktiker, Tezken, Koçtaş gibi yapı marketlerinde çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com