Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Anne adaylarına söylenmeyen 8 ilginç uyarı

Paula Spencer, CNN’e yazdığı makalede bebeklerle ilgili anne adaylarına daha önce kimsenin söylemeyediği sekiz gerçeği şöyle açıkladı:

*Dinlenmeye vaktiniz kalmayacak. Ama zekánızı iyi çalıştırmayı, pratik olmayı öğrenirsiniz.

*Hiç bitmeyen bir koşuşturmanın parçası olacaksınız. İyi yanı, Saber’in dediği gibi ‘Kontrolünüzü kaybettiğinizi anladığınız anda, kontrol sahibisinizdir.’

*Çocuğunuzun güvenliği ve mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırsınızdır. İyi yanı, o her zaman sizin bir çözüm üreteceğinizi bilir.

*Çoğu zaman ikinci şansınız olmayacak. İyi yanı, bir dahaki sefer konuşmadan önce on kez düşünmeyi öğreneceksiniz.

*Özel hayatınız kalmayacak. İyi yanı, çocuğunuzla birlikte sabırlı olmayı başaracaksınız.

*Sokakta yürürken yüzünüzde çikolata izleriyle dolaştığınızı fark edebilirsiniz. İyi yanı, bu tür şeyleri umursamayacaksınız.

*Kontrol delisiyseniz, çocuğunuzla birlikte bu durumdan vazgeçeceksiniz. İyi yanı, olayları akışına bırakacaksınız.

*İyi bir iş çıkarıp çıkarmadığınızı ancak 20-30 yıl sonra görebileceksiniz. İyi yanı, anne olmanın en gizemli tarafı budur.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com