Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Kari-koca arasinda yasananlar , ifsâ edilmemelidir

Sâlihlerden biri karisini bosamak istediginde, ona sorulmus:

— Seni, o kadini bosamaya sevk eden sebep nedir?

O zat:

— Akilli kimse, ailesinin sirlarini ifsa etmez, cevabini vermis.

Hanimini bosadiktan sonra tekrar ayni suâle muhâtap oldugunda ise, su karsiligi vermis:

— Simdi, o beni ilgilendirmez. Artik o baskasina âittir.

Kari-koca arasinda yasananlar mahrem konulardir. Âile sirri olarak kalmali, aslâ ifsâ edilmemelidir. Esler birbirlerinden ayrilsalar bile, bu sirri, kendileriyle birlikte mezara götürmelidirler.

Günümüzde ise bu sırlar aleni olarak her ortamda konuşulmakta hatta buda yetmeyip sabah akşam kadın programlarında bir filim edasıyla anlatılıp ,izleyicilere bir reyting malzemesi olarak sunulmaktadır .

Sözde örnek olması ve bu hataların tekrarlanmaması için hazırlananan bu programlar gitgide yaşananların normalmiş gibi kabul gorüp kanıksanmasına ve aile hayatının köklerine dinamit konulmasına ortam sağlamış olmaktadır.aile huzurun kaynağıdır huzrsuzluklarsa ifşa edilerek değil iki kişinin problemi halletmeye çalışmasıyla çözüme kavuşur.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com