Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Çamaşırlarınızı Susuz ve Deterjansız Yıkayın!

Hem ıslak, hem kuru temizleme yapabilen Samsung Airwash, sayesinde su kesintileri çamaşır yıkamanıza engel olmayacak. Sıcak hava püskürterek kötü kokuları yok eden, kırışıklıkları açan Samsung’un Air Wash Çamaşır Makinesi, Silver Nano teknolojisinin sağladığı yüzde yüze yakın sterilizasyonla da yaşamınıza sağlık katacak.
Her gün su kesintilerinin yaşandığı Türkiye’de Samsung bir ilki gerçekleştirip susuz temizlik sağlayan Air Wash’u üretti. Samsung’un su ve deterjan kullanmadan, hava ile temizlik yapan çamaşır makinesi Airwash, sıcak hava ile kötü kokuları yok ediyor, gözle görülmeyen bakterileri temizliyor ve çamaşırları ütüye hazır hale getiriyor.
Samsung’un Air Wash sistemi kumaşa zarar vermeyen koruyucu özelliğiyle çamaşırları yiyecek ve sigara kokusundan arındırıyor. Akar ve zararlı bakterilerin kolayca ürediği yastıkların, minderlerin temizlenmesinde ev hanımlarına kolaylık sağlıyor.

Bir Ay Bakteri Üremesini Engelliyor

Air Wash sistemi “Silver Nano” özelliği ile yüzde 99.9 sterilizasyon sağlıyor. Su ile yıkamada ise, son durulama sırasında gözeneklere kadar etkili olarak, kumaşın güçlenmesini sağlıyor. Kumaşta oluşturduğu “anti bakteriyel katman” sayesinde yaklaşık bir ay yeniden bakteri üremesini engelliyor.
Güvenliğin ön planda tutulduğu, akıllı makine Airwash sistemi çalışırken, yıkanması unutulan çamaşırlar arada eklenebiliyor. Samsung Airwash çamaşır makinesinde bulunan 'Durdur ve Ekle' butonuna basıldığında, kapak açılmadan önce sistem su düzeyini otomatik olarak ayarlıyor. Su kapağın açılmasına uygun seviyeye gelince de kullanıcıyı uyarıyor

Renkliler ile Beyazları Ayırmaya Son!

Samsung Electronics Ürün Müdürü Özlem Koçdar, Airwash teknolojisinin yastık ve yorganlar, takım elbiseler ve kabanlar için ideal bir seçenek olduğunu belirtiyor. Silver Nano teknolojisi sayesinde suyla yapılan yıkamalarda yüzde 99.9 oranında sterilizasyon sağladığını, kumaşta oluşturduğu 'antibakteriyel katman' sayesinde yaklaşık bir ay yeniden bakteri üremesini engellediğini ve bu sayede Silver Nano ile yıkanan çamaşırlarda ter kokusu oluşmadığını dile getiren Koçdar, "Hijyen ve strelizasyon gümüşle sağlandığı için sıcak su kullanmaya gerek kalmıyor. Çamaşırları 90 derece yerine 30 derece suda yıkamakla, dokuz katı daha az enerji harcar ve tasarruf edersiniz. Ayrıca beyaz ve renklileri ayırmanıza gerek kalmaz" dedi.

Silver Nano Nedir?

Çamaşır makinelerindeki hijyen anlayışına yeni bir standart getiren Silver Nano, 30'un üzerindeki Samsung Ar-Ge mühendisi tarafından 3 yıllık bir çalışmanın sonucunda hayata geçirildi. Silver Nano, çamaşır makinelerinde bakteri üremesini %99.9 oranında engelleyen ilk teknoloji olma özelliğine sahip. Silver Nano ile yıkamayı takip eden 30 gün süresince de çamaşırlarda bakteri barınamıyor. Sıcak hava püskürterek kötü kokuları yok eden ve kırışıklıkların açılmasına kolaylık getiren Silver Nano teknolojili çamaşır makineleri yaşamınıza sağlık katacak.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com