Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Eviniz çocuğunuz için yeterince güvenli mi?

Evimiz küçük yaramazlar için en güvenli yer olması gerekirken,çoğu zaman tehlikelerle doludur.Elektrik prizi veya sivri bir köşe onun acı çekmesine neden olabilir.Bu ürünlerde,ev kazalarını minimuma indirebilirsiniz.

1-Dolap kapı kilidi:Dolap kapaklarının kulplarına takılarak açılmasını engelleyen mekanizma ,kolay kullanımıyla dikkat çekiyor.

2-Çok amaçlı kapı kilidi:Her tür kapının sizin isteminiz dışında çocuğunuz tarafından açılmasını engelleyecek biçimde tasarlanmış.

3-Piriz emniyeti:Çocukların oynamak için en cazip ev tehlike noktalarından biri de prizler.Parmaklarını deliğe sokmaktan onları alıkoyacak plastik mekanizmayı , fiş takar gibi prize takıyorsunuz.Ve prizlerin çocuk için oluşturduğu tehlikeyi minimize etmiş olursunuz.

4-Köşe koruyucu:Ev eşyalarının sivri köşelerini koruma altına alan plastik mekanizmayı,köşelere geçiriyorsunuz.Tehlike bu yolla azaltılıyor ,sonuçta bu mekanizma da bir köşe içeriyor.


5-Klozet kapağı kilidi:Küçük yaramazlar için tehlike noktalarından biri,klozet kapaklarıdır.Kapağın açılması engelleyen plastik alet onu korumanızı sağlayacaktır.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com