Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Evinizi daha çabuk satmanın yolu

Eğer evinizi kendiniz satmayı düşünüyorsanız ihtiyacınız olanın en iyisini yapmalısınız.

1. Temel kurallar
Öncelikle çatınızın, su ve elektrik tesisatınızın ve pencerelerinizin iyi durumda olduğundan emin olun. Bir takım önlemler alabilirsiniz ancak kurnaz davranarak başkasını hiç bir şeyden anlamaz konumuna koymayın.

2. Paranızı akıllıca harcayın
Eğer evinizi daha iyi gösterecek ufak tefek bazı işler yapmaya ihtiyaç duyuyorsanız, daha iyi bir etki bırakan gösterişli malzemeler ve eşyalar kullanarak bu efekti yakalayabilirsiniz. Bu, kötü bir yerleşimden daha ucuz bir yöntemdir. Buradaki ilk kural; evinize şık hileler ekleyerek olduğundan daha değerli göstereceğinizi düşünmemek olmalıdır. Bu tip davranışlar doğal olarak evinizi satmanızı daha da zorlaştıracak, hatta evi gezenlerin ekstra bir maliyet hesap etmelerine neden olacaktır.

3.Yanlış uygulama yapmayın
Eğer eviniz müstakil ve belli bir tarza sahip ise ve dekorasyonu yenilemeye ihtiyaç duyuyorsanız, biraz araştırma yapmalısınız. Örneğin, sahip olduğunuz mülkün stiline sadık kalmalısınız. Doğru olmayan uygulamalar yapmak sakil durur ve evinizin değerini düşürür. Bu da evinizin satılmasını zorlaştırır.

4. Temiz ve düzenli olun
Tepeden tırnağa çabuk ve en kolay biçimde evinizi temizleyin, odalarınızı olduğundan daha geniş, daha havadar hissetmeleri için mobilyalarınızı yeniden ve düzgün bir şekilde yerleştirin. Aydınlık bir ev her zaman en iyisidir; pencereleri silin ve perdeleri kenarda toplayın, bırakın güneş ışınları içeri girsin. Bu, evi olduğundan daha büyük hissettirecektir.

5. İlk izlenimi atlamayın
Evi satın almak isteyenler sık sık içgüdülerine kulak verirler. Bu nedenle evinizin iyi göründüğünden emin olun. Ön kapınızı boyayın, çöpleri ve fazlalıkları etraftan kaldırın, bitki ekin. Eviniz müstakil ise ön giriş kapısında küçük bir bahçe oluşturabilir; apartman dairesi ise kapı önünde saskı içinde çiçekler yerleştirebilirsiniz. Eğer bir arka bahçeniz ya da geniş bir balkon ya da terasınız varsa, mümkün olduğunca onu güzelleştirin. En kısa yoldan hoş bir bahçe oluşturmanın yollarını deneyin.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com