Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Yer kazandıran 4 mutfak çözümü

Mutfakta yapacağınız akıllı seçimlerle, sahip olduğunuz alanları en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Dinamik 1

''doğallık ve canlılık''
Minimum karışıklık, maksimum düzenleyici sistemler ve biraz da renge kim kayıtsız kalabilir ki? Tek bir duvar planlanarak oluşturulmuş bu mutfak küçük gibi görünse de pek çok ihtiyacınıza cevap verebilecek bir tarza sahip. Tezgah üzeri duvar alanı raylı sistemlerle değerlendirilmiş, ankastre ocak sistemi ile çalışma alanının rahatlatılması düşünülmüş. Dolapların çok yüksek olmayışı mutfakta ferah bir alan yaratılmasını sağlıyor. Ayrıca raf ve ray sistemleri ile depolama konusunda alternatif çözümler yakalıyor. Canlı ve hayat veren renkler mutfakta yaptığınız işlerden keyif duymanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca size enerji katan yeşil ve doğal ahşap tonlarının yanı sıra elektronik aletlerde seçeceğiniz metalik gri tonları ile planlı bir çalışma sağlayabilirsiniz.

Bu mutfağın artıları
Renkler: Renklerin ruhumuz üzerindeki etkileri düşünüldüğünde mutfakta canlı renklerin seçilmesinin ne kadar önemli olduğu anlaşılıyor. Doğallık ve canlılığın simgesi olan yeşil mutfak, çalışırken size enerji verecektir.
Alan kullanımı: Bu mutfağın bir başka güçlü yönü de niş, raf ve ray sistemleri ile tek bir duvar alanı değerlendirilerek sahip olunan alanların boğulmamasıdır.


Havadar 2

''Rahat çalışma alanları!''
L şeklindeki planlanmış evyelerde çalışmak sizin için pek keyifli olabilir. Çalıştığınız alan üzerinde yaptığınız her işin ayrı bir yerinin olması, gereksiz malzemelerin elinize dolaşmaması, yemek yaparken eskisinden daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Mutfağın yeterli düzeyde ışık alması mekanda ferahlık hissini arttırır. Ayrıca mobilyada malzeme olarak kullanılan cam ve açık renk kaplamalar da karışıklık hissini azaltır. Depolama alanı olarak alt dolap ünitelerinin tercih edilmesi mekanda dinginlik hissini yükseltir. Sahip olduğunuz eşyaları ise çekmece düzenleyiciler, raylı tencere saklama sistemleri, köşe ünitelerle kolayca saklayabilirsiniz.

Bu mutfağın artıları
L banko: Bankoların uzunluklarının kısa tutulup L şeklinde tasarlanması işleri planlamak açısından büyük bir artı.
Dolap içi düzenleyiciler: Tezgah üstü üniteler depolama için iyi birer çözümdür. Ancak ortamın havadarlığı için alt dolap ünitelerinde düzenleyici kullanabilir, böylece yer sıkıntısından kurtulabilirsiniz.



Davetkar 3

''Kompakt formlarla sıcaklık ''
Her şey tam da olması gerektiği yerde. Her şey yerli yerindeyken siz de öylesine rahat hissediyorsunuz ki kendiniziş Küçük alanlarda harikalar yaratabiliyorsunuz. Yemek yapmak daha keyifli oldu muş Kır evi havasını evlerinize taşıyan açık raf sistemleri ve ahşabın sıcaklığı ile düzeni ve keyfi bir arada yaşayabilirsiniz.

Bu mutfağın artıları
Davetkar: Dolap ünitelerinin açık sistem oluşu ve malzeme olarak doşal ahşap seçilmesi havadarlşk ve sıcaklık hissini arttırıyor.
Alan kullanımı: Boşlukların, dolap yanlarının, masa altlarının değerlendirilmesi saklama için ekstra alanlar oluşturuyor.



Kompakt 4

''Mutfağın efendisi: buzdolabı''
Mutfak mobilyalarında kompakt tercihler, elektronik aletlere yapılan yatırımlardan kaçınmamak bu mutfağın düzen odağı olmasını sağlıyor. Ansızın ihtiyaç duyulan pek çok şeyi buzdolabında saklıyoruz. Üstelik buzdolapları besinleri saklamanın en sağlıklı yollarından biri. O halde neden büyük bir buzdolabı edinmeyesiniz kiş Ayaklı tezgah, mutfağa hareket kazandırıyor, metalik tonların hakim olduğu atmosferse modern hayat tarzını vurguluyor. Üstelik her şey de yerli yerinde.

Bu mutfağın artıları
Küçük ve kullanışlı: Tezgahın iki parça halinde planlanmış olması çalışılan alanın organizasyonunu kolaylaştırıyor.
Modern: Günümüz temposunu yansştan modüler sistemler.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com