Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

Bahçe masalarının bakım zamanı

Bahçe mobilyalarınızı bakım yapmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken fırçayı elinize almak...
Tik, rattan-hasır ve ahşap malzemeden üretilen bahçe mobilyalarının bakımı önemlidir. Tik mobilyalar sıkı ve sert tahtadan yapılmıştır.
Ancak bakımı oldukça kolaydır. Senede 1-2 defa tik yağı ile yağlamaktır. Özel bir bakıma ihtiyaçları yoktur.

1. Masayı zımparalayın: Tik masayı yumuşak bir bezle temizleyin. Daha sonra zımparayla pürüzlü yerlerini zımparalayın.
2. Tik yaşı sürün: Tik yağını iyice çalkalayın, fırçayla yağı masanın tümüne uygulayın.
3. Pamuklu bezle silin: 15 dakika bekledikten sonra pamuklu bez yardımıyla tik yağının kenar ve yüzeylerde kalan fazlalıklarını alın. 24 saat sonra masanızı kullanabilirsiniz.
Püf noktası: Boyayı ahşaptaki gözeneklerin (damarların) gidiş yönüne doğru sürün. Böylece gözenekler boyayı daha iyi emer ve homojen bir renk elde edersiniz.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com