Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

İstikbal'in yastık indirim kampanyasında son günler..

Uyku teknolojisinin uzman markası İstikbal, 31 Ekim’e kadar sağlıklı, ortopedik, Hijyenik İstikbal yastıklar 3.90 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İstikbal’in farklı yastık gruplarını kapsayan indirim kampanyası kapsamında herkes kendine uygun bir yastık seçebilecek.

Baş, boyun ve omuz ağırlığını hissederek vücudun şekline kolayca uyum sağlayan Viscolex yastıklar, yumuşaklığı ve hafifliği ile dikkat çeken kaz tüyü yastıklar, bakteri barındırmayan yapısı ve hijyenik özellikleri ile kusursuz uyku için sağlıklı bir ortam yaratan kapitoneli silikonoze ve eko silikonize yastıklar, kampanya kapsamında tüketicinin beğenisine sunulan modellerden yalnızca bazıları.

İndirim kampanyasının yanı sıra İstikbal ödeme seçenekleri ile yastığını değiştirmek isteyenlere önemli bir kolaylık sağlıyor. İstikbal yastıklar, kampanya kapsamında Bonus Kart’a 2 ay ödemesiz ve peşin fiyatına vade farksız 12 ay taksitle sunuluyor. İstikbal Yastık İndirim kampanyası, 20 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında Türkiye geneline yayılan bini aşkın İstikbal bayiinde geçerli olacak.

tebrikler güzel bir yazısı olmuş elinize sağlık


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com