Kadın | Konular | Kitaplık | İletişim

En Çok Yapılan Makyaj Hataları


Kadınların güzelleşmek ve daha iyi görünmek için yaptıgı makyaj eğer kötü yapılırsa ozaman aksine daha hoş olmayan görüntülere neden oluyor..makyaj yapmanın bazı püf noktaları vardır..kötü makyaj yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir.. İşte kadınların en çok yaptığı güzellik hatalardan en kötü 8 tanesi...


Biz kadınlar güzelleşmek için saatlerce hazırlanırız. Ancak bazen bu güzelleşme durumunu abartabiliriz. Bazı hatalarımız var ki daha güzel görünmek isterken tam tersine neden oluyorlar.

Siz siz olun bu hataları yapmaktan kaçının...

Belirgin dudak kalemi

Belli bir dönem moda olduğu düşünülse de kullanacağınız rujdan daha koyu bir dudak kalemi kullanmanız tamamen bir güzellik hatasıdır. Yüzünüzün ortasında koyu bir çizgi ne kadar güzel durabilir ki? Bu yüzden dudak kalemi kullanacağınız zaman rujunuzdan en fazla 1 veya 2 ton koyu olmasına dikkat edin.

Fondöten

Fondöten, başlı başına riskli bir makyaj ürünüdür. Kullanacağınız fondötenin teninize uyum göstermesi, çok kalın sürülmemesi ve yüzünüzü mermere kıvamına çevirmemesi gerekir. Bunları hallettikten sonra dikkat etmeniz gereken asıl şey ise yüzünüz ile boynunuzun arasındaki renk farkını ortadan kaldırmak olmalı. Fondöteni teninizden çok daha koyu alır ve sadece yüzünüze sürerseniz, boynunuzla arasındaki renk farkı çok kötü gözükecektir.

Yanlış alınmış kaşlar

Kaşlarımız, yüzümüzün en önemli yerlerinden biridir. En ufak yanlışlık direkt bütün yüzünüzü etkileyecektir. Çok ince alınmış veya çok kalın bırakılmış kaşlar yüzünüze uygun değilse bütün havanızı alıp götürür. Bu yüzden kaşlarınızı bir profesyonele emanet etmekte fayda var.

Upuzun tırnaklar

Uzun tırnaklar, Rihanna yaptığında moda olabiliyor ancak onun dışındakiler için kesinlikle bir güzellik hatası. Aşırı uzun tırnakların bakımı zor olduğu gibi görüntüsü de oldukça itici... Uzun tınak seviyor olabilirsiniz ama bizi dinleyin ve abartıya kaçmayın.

Şekilsiz uzun saçlar

Upuzun saçlar, sağlıklı görünürlerse güzellerdir. Eğer uzun ve şekilsiz saçlarınız varsa size demode ve bakımsız bir görüntü verirler. Bu yüzden boydan kestirmeye kıyamasanız bile şekilli bir kesim uygulayın. İnanın sonuçtan çok memnun kalacaksınız.


Kategoriler

- evlilik - Saglik - çocuk - Cocuk Psikolojisi - Duygu ve Düsünce Yazilari - kadın - sağlık - Bebek ve Cocuk Sagligi - SEVGİ - Rasûlüllah - aile - mutluluk - Cocuk Gelisimi - anne - Sevgi - Diyet - çocuk gelişimi - Dekorasyon - Gebelik - hastalik - bebek - diyet - Hastaliklar - evlilik - kanser - Şifalı Bitkiler - erkek - cocuk egitimi - çocuk hastalıkları - Cilt Bakimi - Aşk - Gülay Atasoy - güzellik - Güzellik - Peygamber - kalp - baba - beslenme - hayat - aşk - Kadin Hastaliklari - Mutfak - müslüman - Islam ve Kadin - Senai Demirci - Şiir - tedavi - Alternatif Tib - Mehtap Kayaoğlu - dua

MollaCami.Com